Om få uger der valg til byrådet i Fredericia Kommune, og Venstres kandidater samledes lørdag formiddag til rundstykker og kaffe, før de skulle ud på en dag med at hænge plakater op.

Borgmesterkandidat for Venstre, Peder Tind, var meget glad for opbakningen blandt de lokale Venstre-folk, der var mødt frem for at deltage i arbejdet med at hænge plakater op.

– Vi har ventet længe på den her dag, og nu er vi der endelig. Det er et spændende valg vi ser frem til, men jeg har en god følelse i kroppen, siger Peder Tind, der også havde sin datter med til formiddagsmødet.

Tind har i den indeværende valgperiode fungeret som formand for Social- og Beskæftigelsesudvalget, hvilket har været en spændende opgave, han har er glad for at have taget på sig. Derfor håber han også på at den rummelige og åbne politik er blevet bemærket af vælgerne:

– Vi har brug for en forandring, og nu har vælgerne chancen. I Venstre er vi klar til at tage ansvar. Jeg tror at Jacob Bjerregaard også har fået en del borgerlige stemmer, og de er klar til at vende hjem til den blå blok. Så vi er i den grad klar til valget.

Vejret var ihvertfald med Venstrefolkene efter flere dages tæt regn. Det bemærkede byrådskandidat Henrik Eriksen også. Han deler Peder Tinds tro på et godt valgresultat.

– Man skal jo ikke stille op, hvis man ikke tror på sine egne chancer. Med alt det, der er sket i Fredericia, så mener jeg tiden er rigtig nu til et magtskifte. Plakaterne er måske mest symbolske, men man skal nu heller ikke undervurdere dem, siger Eriksen med et smil.

Henrik Eriksen er klar med sine valgplakater (Foto: AVISEN)

For at få den bedst mulige resultat ud af plakaterne har Venstre også lavet en grundig organisering af dagens arbejde. Peder Tind havde travlt med at inspiciere kortet, mens de mange fremmødte Venstrefolk fik rundstykker og snakkede forventninger og politik.

– Bag hver af de mere end 4000 plakater og 85 banner gemmer der sig en af vores 13 dygtige kandidater, og en ambitiøs politik for fremtidens Fredericia. Valgkampen er nu i fuld gang, og I Venstre ser vi frem til en konstruktiv og spændende valgkamp. I dag maler vi Fredericia blåt, siger Tind.

Peder Tind med hans datter er klar til at hænge plakater op (Foto: AVISEN)
Der planlægges (Foto: AVISEN)

For Venstre opstiller:

1. Peder Tind

2. Pernelle Jensen

3. Kenny Bruun Olsen

4. Christian Jørgensen

5. Niels Martin Vind

6. Louis Lindholm

7. Henrik Eriksen

8. Søren Schou

9. Sebastian Frifelt Ordell

10. Annette Bach Laursen

11. John Rasmussen

12. Søren Seidelin

13. Helene Østergaard