Søren Rasmussen der bl.a. er 2. viceborgmester og formand for Seniorudvalget i Kolding Kommune er nu også Folketingskandidat for Dansk Folkeparti.

Det var egentligt planen, at Dansk Folkeparti skulle holde opstillingsmøde i september, med valg af kandidater til de to valgkredse i Kolding. Men da Folketingsvalget muligvis udskrives inden da, har Dansk Folkepartis hovedbestyrelse udpeget kandidater til de steder, hvor der endnu ikke var opstillet kandidater, herunder altså i Kolding.

49 årige Søren Rasmussen er meget glad for at være blevet Folketingskandidat: – Jeg ser virkelig frem til valgkampen. Jeg ved godt det bliver en særlig stor opgave, fordi Dansk Folkeparti har modvind i meningsmålingerne. Men jeg står for social ansvarlighed og så har Kolding altså brug for en lokal repræsentant på Christiansborg, der virkelig vil kæmpe for arbejdsplader, uddannelse og udvikling i vores område.

– Vi kan se hvor stor betydning det har i f.eks. Vejle, at man har Folketingsmedlemmer, der virkelig arbejder og kæmper for Vejle. Ligeså er det et kæmpe problem, at vi ikke har det samme i Kolding, det vil jeg gerne lave om på. Jeg bliver boende i Kolding, såfremt jeg bliver valgt og vil være hele Kolding Kommunes stemme i Folketinget, siger Søren Rasmussen.

Hvis Søren Rasmussen bliver valgt til Folketinget, forlader han Kolding Byråd, hvor han har været medlem i godt 25 år.

[bsa_pro_ad_space id=6]