Syd- og Sønderjyllands Politi har fredag fortsat efterforskningen af en påsat brand i Holsted. Politiet vil gerne i kontakt med vidner i forbindelse med sagen. Politiet vurderer også, at der er tale om en isoleret hændelse.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog torsdag klokken 00.44 anmeldelse om brand i en bolig på Overmarken i Holsted i Vejen Kommune.
 
Der var tale om en mindre brand, der var slukket ved brandvæsenets ankomst. Ingen personer kom til skade i forbindelse med branden.
 
Politiets efterforskning har vist, at branden er påsat i forbindelse med, at en person har kastet en molotovcocktail mod ejendommen.
 
Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker fortsat sagen. 
 
Politiet har i denne forbindelse foretaget en række tekniske undersøgelser, og har fredag også været til stede i området for at foretage afhøringer af kvarterets beboere.
 
Politiet vurderer i forbindelse med efterforskningen, at der er tale om en isoleret hændelse. 
 
Syd- og Sønderjyllands Politi er fortsat interesseret i at tale med vidner, der måtte have set noget mistænkeligt i området i tidspunktet omkring brandens opståen. De kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.