Første weekend i Trekantområdets Festuge kan du deltage i en masse gratis aktiviteter og møde kommunens mange grønne aktører til Grønne dage i Kanalbyen.

Du kan bl.a. finde lækkert tøj i det store tøjbyttemarked, prøve en elcykel og smage krabbesuppe fra Lillebælt. Du kan også komme ud og sejle i gennemsigtige kajakker eller høre om de nye fiskebørnehaver i Kanalbyen.

Tina Werborg fra Garderobemanifestet kommer og fortæller om tøjspild og giver tips til, hvordan man får den lækreste genbrugsgarderobe.

Kulturelle indslag

På litterær vandring i den nye bypark Søndervold, fortæller bæredygtighedskoordinator Annemette Bargum om biodiversitet, mens forfatter Rasmus Lund, vil læse den tekst højt, som han har skrevet om parken.

Endelig er der også sommerfuglekoncert med den kendte musiker Stine Michel. Find hele programmet på Fredericia Biblioteks hjemmeside.

Grønne dage er et samarbejde mellem Fredericia Bibliotek, Natur og miljø i Fredericia Kommune, Naturpark Lillebælt og Kanalbyen. En del af Trekantområdets Festuge.