Indstil undervisere til Undervisningsprisen 2021

Indstil undervisere til Undervisningsprisen 2021
Eglise Notre-Dame du Taur - L'éducation de la Vierge par saint Anne PM31001426

Uddannelses- og Forskningsministeriet indkalder kandidater til Undervisningsprisen til uddeling i 2021. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er fredag den 30. oktober 2020 kl. 12.00.

Uddannelses- og Forskningsministeriet uddeler Undervisningsprisen til inspirerende og engagerende undervisere på de videregående uddannelser i Danmark. Der udbydes syv undervisningspriser på hver 500.000 kroner. Heraf er 200.000 kroner en personlig hædersgave, mens 300.000 kroner kan anvendes til udviklingsaktiviteter, der understøtter et godt og engagerende undervisningsmiljø på uddannelsesinstitutionerne.

Ledelserne på de videregående uddannelsesinstitutioner kan indstille kandidater til det relevante rektorkollegium, der vurderer indstillingerne og koordinerer indstillingsprocessen på deres område. Det er rektorkollegierne, der indstiller kandidater fra egne institutioner til uddannelses- og forskningsministeren. Det skal ske via Uddannelses- og Forskningsministeriets selvbetjeningsportal e-grant.

Frist og procedure

Indstillinger indsendes via Uddannelses- og Forskningsministeriets ansøgningssystem e-grant. Fristen for indstillinger fra rektorkollegierne til Uddannelses- og Forskningsministeriet er fredag den 30. oktober 2020 kl. 12.00. Læs mere om kriterier for indstilling i opslaget.

Modtagerne af Undervisningsprisen 2021 offentliggøres ved en prisuddeling, der afholdes i foråret 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*