marts 2022 tiltræder 32-årige Ida Steensen som direktør for foderdivisionen i HaGe og bliver samtidig en del af HaGe’s ledelse. Hun kommer fra en stilling som senior fagchef og souschef i DLG’s afdeling for Husdyrekspertise.

Ida Steensen kommer dermed til at stå i spidsen for HaGe’s foderdivision, der dækker hele værdikæden fra indkøb og produktudvikling til produktion og salg. Sammen med sit team skal hun styrke HaGe’s position på fodermarkedet samt sikre et tæt samarbejde mellem HaGe og DLG på foderområdet.

Henrik Madsen, adm. direktør i HaGe, ser frem til samarbejdet med Ida Steensen:

– Ida har i løbet af de syv år, hun har været ansat i DLG-koncernen bevist, at hun er utroligt dygtig indenfor sit felt. Hun har en meget høj faglighed indenfor husdyrernæring, men besidder også en veludviklet forretningsforståelse og er en meget dygtig og vellidt leder. Det giver Ida de bedste forudsætninger for at udvikle og optimere HaGe’s foderforretning i tæt samarbejde med sine nye kolleger. Jeg glæder mig til at byde hende velkommen i HaGe, siger Henrik Madsen.

Ser frem til at udvikle de bedste foderløsninger til det tyske marked


Ida Steensen er uddannet Cand. Scient i Animal Science fra Københavns Universitet. Hun blev i 2015 ansat i DLG’s afdeling for husdyrernæring, hvor hun optimerede foderrecepter til fabrikkerne, indtil hun i 2016 blev økologikoordinator. Her var hun med til at skabe den markedsledende position DLG i dag har på økologisk foder og var samtidig projektleder på udviklingen af Foderportalen.

I 2019 blev hun udnævnt til Head of Formulation (optimeringschef) og i 2020 til senior fagchef med ansvar for kvægfoder og souschef i Husdyrekspertise. I den rolle var hun som leder for sit team hovedansvarlig for at udvikle globalt førende og bæredygtige foderløsninger til landbruget, og hun har været den drivende kraft i en række betydelige projekter, eksempelvis klimadeklarering af foder.

– Det er en stor, men også utrolig spændende udfordring, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med. Det er en rolle, hvor jeg kan trække på min erfaring fra DLG og får muligheden for at lære en helt ny organisation og et nyt marked at kende, mens jeg stadig bevarer et tæt samarbejde med mine danske kolleger. Der sker rigtig mange ting indenfor husdyrenæring netop nu, hvor særligt præcisionsfodring og bæredygtighed er i fokus, og jeg ser frem til sammen med mit nye team at udvikle de bedste foderløsninger til det tyske marked. Det er en opgave jeg går ydmygt, men entusiastisk til, siger Ida Steensen.

Privat bor Ida i Vejle, som hun flyttede til i forbindelse med flytningen af hovedkontoret fra Axelborg til Aksen. Ved siden af arbejdet rider Ida konkurrencer på sine to heste.

Ida Steensen tiltræder i sit nye job den 1. marts. I løbet af den første måned vil hun få en grundig introduktion til den tyske forretning og samtidig sikre overdragelse af opgaverne i Danmark. Hendes nuværende stilling vil blive besat hurtigst muligt.