To personer blev torsdag skudt af den 63 årige skuespiller Alex Baldwin, der er ved at indspille en ny westernfilm i New Mexico. Af ukendte årsager var der en kugle i en rekvisitpistol, og våbenet var derfor skarpladt. Kuglen gik igennem kroppen på den 42 årige filmfotograf, Halyna Hutchins, og forsatte herfter med at ramme den 48 årige instruktør Joel Souza.

Straks efter den tragiske hændelse blev de to skudofre bragt til et nærliggende hospital, men den 42 årige kvinde døde inden hun nåede frem. Skuespilleren Alec Baldwin, der også producerer filmen for et beskedent budget på 6 millioner dollars, er efterfølgende blevet afhørt af politiets efterforskere.

På Twitter har den chokerede Hollywoodstjerne udtrykt sin sorg og chok, omkring det han beskriver som en tragisk hændelse, der har taget livet af Halyna Hutchins, “en hustru, mor og dybt beundret kollega”. Samtidig erklærer Baldwin at han samarbejder fuldt ud med politiefterforskningen, der skal afklare årsagerne til skuddrabet.

Alec Baldwin skriver også at han er i kontakt med den afdøde filmfotografs ægtefælle. Det var under optagelser til filmen “Rust”, der er en western, uheldet skete.