Kan du genkende mændene på billederne, som Sydøstjyllands Politi mistænker for at stå bag et og muligvis flere indbrud begået i Horsens-området.


Sydøstjyllands Politi efterlyser lige nu de to mænd, som mistænkes for at have begået et indbrud i en privat bolig i Horsens i forrige uge. De mistænkes også for at stå bag andre indbrud begået i Horsens-området i den seneste tid.

Mændene kan opholde sig andre steder end i Horsens-området, og der kan være tale om tilrejsende, som bor i et sommerhusområde eller på en campingplads.

Signalement

Mændene beskrives som:

A: en mand på omkring 40-50 år, cirka 175-185 cm høj og med en almindelig kropsbygning, lys hudfarve og sort kort hår, der er gråsprængt i siderne. Han er sidst set Iført en sort Häglöfs jakke, mørkeblå bukser samt sorte sko, og han bar handsker.

B: en mand på omkring 35-45 år, cirka 175-185 cm høj og med en almindelig kropsbygning og lys hudfarve. Han er sidst set iført en kasket, blå jakke, mørkeblå bukser, sorte sko og med et par sokker i hænderne.

Kontakt politiet med oplysninger via 114
Se godt på billederne. Kan du genkende mændene, og har du oplysninger om, hvor de to mænd opholder sig, eller har du andre oplysninger, som kan medvirke til at finde gerningsmændene, så hører vi meget gerne fra dig via telefonnummer 114.