Emil Honoré Andresen deltager i årets Robinson Ekspedition på Viaplay, og for de seere, der følger med, så kan man se, at Emil er nået langt. Men ikke alt er gået godt for Emil. Efter mandagens episode har både Emil og kæresten modtaget trusler.

Emil har været noget af en strateg i årets Robinson, samtidig har han vundet flere dyster. Men det er andre overskrifter, der stjæler opmærksomheden i disse dage. I mandags blev en af de andre deltagere, Lukas Bach sendt hjem, men det var dialogen bagefter, hvor Emil gav den ekstra gas ved at kalde Lukas for uværdig og egoistisk. De hårde ord fløj igennem luften og rørte tydeligt Lukas Bach, der fortalte om, at sådan var han ikke opdraget, og han ikke kunne genkende den udlægning af hans person, men Emil fastholdt sin kritik, og det fik flere til tasterne, men også dem, som Emil ikke ønsker at høre fra.

I et interview med Her og Nu tager han bladet fra munden af den simple årsag, at det er blevet for meget. Han slår også fast, at man skal huske, at det ikke er alt, der bliver filmet, der rent faktisk bliver vist.

– Hvor er det sørgeligt, at et fjernsynsprogram skal give folk “tilladelse” til at skrive helt igennem modbydelige ting om et andet menneske, de ikke kender. Jeg har modtaget trusler på livet, beskeder jeg ikke har lyst til at læse op, opkald hvor folk fortæller mig, at de ved, hvor jeg bor og meget andet. Hør venner, ‘Robinson Ekspeditionen’ er et spil, fastslår Emil i en story på Instagram og fortsætter:

– Lukas skulle have haft det at vide på en anden måde, ingen tvivl om det, men husk nu, der også sker noget, når kameraerne ikke er på,  Jeg vil ikke forsvare de ting, jeg sagde, for dem som var til stede kender godt virkeligheden. Vi var der alle 21 af samme årsag: Nemlig for at vinde!

Til Her og Nu siger han blandt andet:

– Det er jeg dybt forarget over. Get a life (få jer et liv, red.). Folk må mene, hvad de vil, men hold det da for dig selv. Vi har med folk at gøre fra mødre med to små børn, gymnasieelever og pensionister, som tydeligvis ikke har andet at gå op i end at opdrage på en 24-årig skolelærer i stedet for at opdrage på deres egne børn eller bare nyde deres sidste tid. Jeg er i chok.

Læs interviewet her

Læs også AVISENs interview med Emil.