Faktatjek

Vi er tilmeldt pressenævnet og tager ansvar for indholdet. Det sker i henhold til mediaansvarsloven, jvnf. https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2014/914 og https://www.pressenaevnet.dk/.

Vores skribenter og fotografer er medlemmer af den danske presse. Vi bærer gyldigt pressekort, udstedt enten Dansk Journalistforbund eller Danske Medier. Vi er akrrediteret til Folketinget, danske ministerer, danske regionale og kommunale myndigheder og organisationer.

Vi samarbejder med Fredericia Kommune, Middelfart Kommune, Vejle Kommune, Kolding Kommune og Odense Kommune om offentlig formidling i den syddanske region.

Vi ønsker en høj grad af validitet og sikkerhed for oplysninger, som vi formidler. Derfor efterlever vi også krav fra Pressenævnet eller dansk lovgivning i almindelighed. Vi giver ret til genmæle og har sikret en intern klageproces, såvel som muligheden for at klage til Pressenævnet.

Vores artikler bygger på kilderesearch, digitale optagelser og redaktionel kontrol. Vi følger de pressetiske normer strengt, og vores redaktion ledes af universitetsuddannede kandidater med speciale i formidling, kildekritik og kronologi. Ledelsen har høj erfaring fra den danske mediebranche, herunder ansvarlige for dokumentarproduktion for DR/TV2.

Vi udkommer digitalt og på tryk ved hustandsomdeling.

Janus Bang, Cand.mag i Historie

Andreas Dyhrberg Andreassen, Cand.mag i Historie og Filosofi

Se også:

Faktatjek

Etik

Rettelser

Ejerskab

Redaktion