John Nyborg har indtil for nyligt været leder af dagtilbud i Fredericia Kommune. Men hvorvidt, han fortsat er det, vil ingen kommentere på. Uvisheden om hans ansættelse kommer på bagkant af en længere sag med fejl i takster – hvor Nyborg selv gik i pressen og afkræftede påstandene mod ham.

– Jeg har ikke blandet kasketterne. Det er jeg meget bevidst om. Af alt det der er fremsendt til jer, er der ikke noget, jeg kan ikke belastes af. Det er jeg sikker på, lød det tilbage i januar fra John Nyborg. Han gik efter lang tids stilhed fra forvaltningen til Danske Digitale Medier for at fortælle sin side af historien.

Det hele startede med fejl i beregningsgrundlaget for taksterne til private dagtilbud. Derfra rullede snebolden hurtigt, for det viste sig, at der var omfattende fejl i de beregninger der lå til grund for hele dagtilbudsområdet. Venstres Pernelle Jensen har ved flere lejligheder ytret en skarp kritik af John Nyborgs håndtering af sagen, til trods for, at en aktindsigt viser, at Nyborg gennem hele forløbet har orienteret sin leder, kommunaldirektør Camilla Nowak Kirkedal.

Flere kilder fortæller til Danske Digitale Medier, at John Nyborg ikke længere er at finde på Fredericia Rådhus. De første rygter forlød på en regulær fyring, men dette kan ikke bekræftes.

John Nyborg fortæller til Danske Digitale Medier, at han ikke ønsker at kommentere på sagen.

Direktør for Børn, Unge og Kultur, Mette Heidemann, ønsker ikke at kommentere på personalesager.

– Jeg kommenterer ikke på rygter på den måde og jeg kommenterer ikke personalesager. Jeg kan afvise, at John Nyborg er blevet opsagt. Det er af hensyn til medarbejderen, fortæller Mette Heidemann.